Om Företaget

Erfarenhet och kunnande
Martins Gardinservice & Kem AB (556721-8242) har funnits i samma lokaler sedan 1957 och sysslar i huvudsak med gardintvätt till företag och förvaltningar, men har också en omfattande service till allmänheten med bl.a. hushålls- och kemtvätt.

Specialisering
Martins service till företag omfattar även specialtjänster som reparation och nysömnad av gardiner, flamskyddsbehandling av gardiner, matt- och möbeltvätt m.m.

I vår gardinservice ingår bl.a. hämtning, nertagning, urkrokning, tvätt, press, ikrokning och upphängning inklsiv komplettering av glid.

Martins omsätter ca 4 miljoner per år och sysselsätter f.n. sex personer, av vilka de flesta har lång branscherfarenhet. VD och Kundansvarig är Munther Chole och är med mer än 18 år i branschen.
Han som kommer till er och hämtar och lämnar heter Zana Chichmana.

Martins Gardinservice & Kem AB är givetvis medlem i Sveriges Tvätteriförbund liksom i Svenskt Näringsliv, med vilka vi bl.a. tecknat kollektivavtal. De leverantörer vi använder oss av är samtliga anslutna till REPA-registret.

Martins siktar framåt. Martins fabrik på Gudmundrågatan 12 i Vällingby är öppen, ljus och inredd med moderna maskiner och utrustning för effektiv och säker tvättgodsbehandling.

Vi satsar hårt på kvalitets- och miljöarbete och utvecklar konsekvent vårt kunnande inom de två viktiga områdena. Av det gods vi tvättar i dag, är ca 75% vattentvättbart, resten kemtvättas. Nya metoder för effektivare vattentvätt är under utveckling, och vi siktar på att vara först med att helt gå över till vattentvätt, då textilkvaliteterna så tillåter. Redan i dag tillämpar vi ett långt drivet kretsloppstänkand.

Vi arbetar aktiv med ett miljöledningssystem för att minska företagets miljöbelastning och har fått Stockholms stads miljödiplom Maj 2007, 2008, 2009 ,2010,2011, 2012 , 2013 , samt 2014.

    (På bilden: Munther)